وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: مشکلات مردم و کسب‌و‌کار‌های مجازی را در این روز‌ها کاملاً درک می‌کنم| سعی کردیم محدودیت‌ها به‌ حداقل برسد

  • کد خبر: ۱۳۴۰۰۶
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
وزیر ارتباطات: مشکلات مردم و کسب‌و‌کار‌های مجازی را در این روز‌ها کاملاً درک می‌کنم| سعی کردیم محدودیت‌ها به‌ حداقل برسد
وزیر ارتباطات گفت: تمام تلاش ما در وزارت ارتباطات بر این است که بتوانیم حال این بخش را بهتر کنیم و برای این منظور به کمک و همراهی تمام فعالان این بخش نیازمندیم و از هر پیشنهادی برای بهبود وضعیت موجود استقبال می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشستی با برخی از صاحبان و مدیران کسب و کار‌های فضای مجازی و برخی از مسوولان اصناف حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به اقداماتی که در یک سال گذشته و در این ایام برای پایداری ارتباطات و ارائه سرویس‌های باکیفیت به مردم انجام شده، گفت: در شرایط امروز جامعه، ما به‌هیچ عنوان بی‌تفاوت نبودیم و اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است.

وی به نگاه ایجابی و راهبردی وزارت ارتباطات و دولت سیزدهم به فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: تشکیل کارگروه اقتصاد دیجیتال در دولت، آغاز پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها و هدف گذاری پوشش ۸۰ درصدی کشور در سه سال آینده و تعیین حمایت‌ها و برنامه‌های حوزه ICT در برنامه هفتم توسعه کشور، برخی از این برنامه هاست که نشان از نگاه دولت به این حوزه دارد.

زارع پور با اشاره به اینکه پلتفرم‌ها و صاحبان کسب و کار‌ها سرمایه‌های کشور هستند، تاکید کرد: پلتفرم‌ها و کسب و کار‌هایی در کشور فعالیت می‌کنند که بخش‌های مختلف هم باید بدانند آنان در خلق ثروت، رفاه، آسایش و اشتغال برای مردم تاثیرگذار هستند و باید نگاه به آنان تغییر کند.

وی افزود: در این دو ماه گذشته سعی کردیم که این شرایط را مدیریت کنیم و محدودیت‌های اینترنت را به حداقل ممکن برسانیم به طوری که تمام سرویس‌های مربوط به داخل کشور بدون هیچ مشکلی مشغول بکار بودند.

وزیر ارتباطات حمایت از پلتفرم‌های داخلی برای ارائه سرویس بهتر به مردم را یکی دیگر از اقدامات انجام شده در این ایام عنوان کرد و گفت: از این فرصت برای توسعه و حمایت از پلتفرم‌های داخلی برای ارائه سرویس بهتر به مردم حمایت کردیم تا در صورت برگشت پلتفرم‌های خارجی نیز مردم در انتخاب پلتفرم‌های خارجی در رقابت با داخلی‌ها، به استفاده از داخلی‌ها تمایل داشته باشند.

وی در پاسخ به انتقادات فعالان کسب و کار‌های بخش خصوصی نسبت به شرایط موجود حوزه ICT، تصریح کرد: من مشکلات و مسائل مردم و کسب و کار‌ها را در این شرایط کاملا درک می‌کنم و برای حل این مشکلات تلاش کردیم بقیه مجموعه‌های تصمیم گیر را نیز همراه کنیم.

زارع پور به آیین نامه تصویب شده برای حمایت از کسب و کار‌های مجازی اشاره کرد و گفت: در این آیین نامه برای نخستین بار دارایی‌های نامشهود کسب و کار‌ها می‌تواند به عنوان وثیقه مورد قبول بانک‌ها قرار گیرد و معافیت‌های مالیاتی مناسبی برای کسب و کار‌ها مجازی در نظر گرفته شده است.

وی آیین نامه حمایت از کسب وکار‌های فضای مجازی را فرصت مناسبی برای فعالان این حوزه عنوان کرد و از آن‌ها خواست از ظرفیت این آیین نامه استفاده کنند.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: مشکل کمبود نیروی انسانی متخصص و مهاجرت نیروی‌های موجود از مشکلات جدی این بخش است که باید با همراهی و همکاری فعالان این بخش برای آن راه حلی پیدا کنیم.

وی افزود: تمام تلاش ما در وزارت ارتباطات این است که بتوانیم حال بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور را بهتر کنیم و برای این منظور به کمک و همراهی تمام فعالان این بخش نیازمندیم و از هر پیشنهادی برای بهبود وضعیت موجود استقبال می‌کنیم.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این نشست صاحبان و مدیران برخی از کسب و کار‌های فضای مجازی به بیان مشکلات و دغدغه‌های خود پرداختند و راه کار‌هایی را نیز در این زمینه ارائه کردند.

همچنین، محمدامین آقامیری معاون وزیر ارتباطات و امیرمحمد زاده لاجوردی رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت نیز در این نشست به بیان اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات پیش آمده در این ایام پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->